Er mine læsere ikk også begejstrede for træcarporte/carporte i træ?

Manden og mig er som bekendt moveret i parcelhus, og dermed tror undertegnede også, at manden og jeg forærer bilen og cyklerne et stk smagfuld carport. Valget er blevet ét af de adskillige imponerende træcarporte som kan erhverves. Der er jeg og husbonden gudskelog gudskelog samstemmende. Langtids-overvejende jeg har reelt kigget på diverse carporte i en længere periode og er kun faldet over er par ganske enkelt afskyeligt gyselige udvalg, som ikke kan leve op til vores gamle villa. Helsigvis så har jeg fundet ud af hvordan jeg og manden kan erhverve os carporte i træ - http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte, , og de træcarporte er bare temmelig enkle. Jeg synes ganske enkelt at de træcarporte syner flotte.

Snart vil mig og husbonden blot blive enige om størrelsen og farven, fordi carporte i træ er i en hel del afarter. Manden foretrækker en af de neutrale carporte i træ, imens mig på tværs foretrækker træcarporte i overraskende toner, som enten er eller matcher til familiehuset.

Jeg og husbonden vil bestemme os for træcarporte grundet i at undertegnede tænker, det ikke at mangle noget overdækning, hvor jeg kan parkere cyklerne, når det er frostvejr er trættende. Samtidig med, at Ivan godt kunne bruge at have én af de rummelige carporte i træ der giver en placering af motorpotten klart nok, men desuden til at placere tilbehør til bilen, maling og værktøj og mere af den slags.