Er du forelsket i sundhedsfremmende efterskole kost og motion, der er udarbejdet af professionelle, så ta på efterskole!

Jeg funderer over mit år på efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/ – med fantastisk lykke! Hver og en efterskoleelev vil af den grund foreslå et efterskole ophold til hver og en, der spørger. Jeg brugte et eventyrligt ophold på efterskole, hvor jeg langt om længe lærte at styre min generthed. Hvilket er kammerater, som jeg også nu til dags tager ud at spise med, flere gange om året. Det er perleveninder, som jeg ik ville leve uden. I tillæg til nye perlevenner fik jeg samtidig fornyet selvværdsfølelse igennem mit efterskole ophold. Det kan forklares med al den efterskole motion - http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html – , jeg prøvede krafter med! Hver tirsdag var der for alle elever arrangeret en eller anden form for efterskole motion, & dét var min yndlingsdag! I de varmere dage fandt det sted i den frie natur, & det resulterede i, at efterskole eleverne samtidig med træningen, fik meget sund luft. Min efterskole var optaget af at offerere en skøn efterskole kost og motion var der som sagt også masser af. Vi skønnede på livet på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de havde skitseret. Jeg kom i overjordisk form, & formen har jeg bibeholdt som en voksen mand. Hvilket begribeligvis har haft den følgevirkning, at jeg føler mig virkelig meget bedre tilpas.

Mange forældre er bevidst om, at der er mange unge, der påtænker at tage på et efterskole ophold, & jeg kan oprigtigt talt anbefale det. I sær, hvis man ikke er mester til bevægelse, kan efterskole motion være en rolig indføringsfase. Der florerer naturligvis nok tanker omkring, at efterskole kost og motion hyppigt bliver efterladt til fordel for andre ting, men det er ej sådan tingene hænger sammen. Adskillige folk er af den mening, at hver & en efterskole ønsker det mest uforglemmelige for sine beboere. Af den årsag er de ansvarlige jævnligt temmelig påpasselige med at kunne offerere både herlig efterskole kost og motion, hvor alle kan være med. Så min varmeste opfordring til alle teenagere derude på nettet er; gør det! Ta’ en chance, & brug et år på efterskole, dét vil I på nogen måde komme til at beklage! Jeg kender hvert fald ingen, som ikke har haft et herligt ophold på efterskole.