Er der mon kærester, der kan forestille sig, hvordan en Skoda Fabia ser ud…

Mange små drenge er fascineret af automobiler. Drenge drømmer ergo tit om at blive reparatør af biler som voksen. På et bilværksted kan de komme helt tæt på dé mærker og biltyper, drengene er ekstremt optaget af, som f.eks. Skoda {http://www.skoda-birkerod.dk/} og Skoda Fabia {http://www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Fabia/Default.aspx}. Det er selvfølgelig kun sagen hvis, drengene vinder en beskæftigelse på et Skoda værksted {http://www.skoda-birkerod.dk/Vaerksted/Default.aspx}.

Det er givet og vidst, at på samme måde som flere yngre fyre begærer at få en hverdag som automekanikere, ønsker alternative gutter om at blive politimand el. styrmand. Det er stensikkert, at disse professioner hyppigt ikke er disse leveveje, unge piger attrår. Deres ønsker for det kommende liv huser ofte ikke en Skoda og heller ikke en Skoda Fabia! Ditto lidt, som pigerne eftertragter at arbejde på et Skoda værksted.

En ungmø vil ofte have anderledes forestillinger for fremtiden, som ofte involverer de menneskekendende jobs som f.eks. butiksbestyrer eller frisør. Det vigtige spørgsmål der lyder som følgende, er uungåeligt: er det muligt, at de forskellige gensammensætninger, som henholdsvis kvinder og mænd kommer til verden med, disponerer dem for håbet om forskellige beskæftigelser, eller dannes drenge & kvinder til at attraheres af forskellige interesser?

Størstedelen af kvinder vil ikke vide, hvorledes en Skoda, eller en Skoda Fabia ser ud. Forudsat det ikke optager kvinderne, vil de ikke vide det, ligeså lidt, som de nogen sinde kommer til at gæste et Skoda værksted! Os alle kan ønske, at ligestilling mellem de to køn bli’r realiseret i en slig grad, at kvinder uden at møde fordomme kan vælge at være beskæftiget på et Skoda værksted, ligeså vel som knægte ka bortvælge al arbejde med en Skoda & en Skoda Fabia, og i stedet selektere den sti, som engagerer mændene.