En trampolin har vi fået til tvillingerne og undertegnede kan bestemt sige godt om trampoliner

Siden jeg og min mor samlede vores trampolin, har ungerne faktisk ikk været ind i huset. Trampoliner » http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, er sgu amazing. Hvorfor vidste jeg ikke det. Nu efter den spritnyt trampolin sætter jeg pris på den overraskende stilhed inde i huset. En ny oplevelse.

Vi erhvervede trampolin efter at mor her har været ud til podernes aftaler ved venner fra institutionen, som at der ejer trampoliner. Og jeg kunne se, at begge unger bare virker himmelhenrykte omkring at kolbøtte rundt i trampolin. Så pengene fra jul måtte bruges på køb af et styk trampolin. Undertegnede kan bestemt vende tommelfingeren opad for trampoliner. Det er måske ikk æstetisk at samle en trampolin i haven, men det er skæg og fin ballancetræning for mine tvillinger.

Med tiden er Nadia og Mattias ganske selvkørende og sætter selv lege i gang uden at jeg skal hjælpe. I weekenden var tvillingerne selv stået op, havde gnasket et par bananer og derefter ellers feset ud til den elskede trampolin. Har I trampoliner? Hvis ikke så vil jeg virkelig anbefale det.