En smule tanker omkring svampegummi, gummistropper, gummiplader, gasfjeder, kantlister og gummimåtte

I havde nok ik set det komme, at moi hermed har skrevet om kantlister - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/kantlister-beskyt-kanter-og-hjoerner-med-de-bedste-kantlister/, , gummimåtter, gasfjeder, gummiplader - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser/, , svampegummi - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-elastiksnor-svampegummi-og-mange-andre-kvalitetsprodukter/, og gummistropper. Hehe.

Gummi er et absolut praktisk og ganske enkelt uundværligt stof. Hvad for et råmateriale ville vi alternativt fremstille en gasfjeder af? & hvordan ville man være i stand til at manifakturere gummistropper, gummimåtter + gummiplader, hvis ej materialet gummi var en mulighed for os…?

De fleste mennesker har ikke overvejet, hvor mange ting vi bruger som er produceret i gummi. 1 af gummis hovedsagelige fordele er ligeledes gummis store brugbarhed. Materialet gummi kan nemlig både være fleksibelt + ufleksibelt og kan derfor bruges til talrige forskellige objekter. Gasfjeder er f.eks. bløde, hvorfor de skal manifaktureres af gummi, som er blødt. Kantlister og gummiplader er til gengæld fremstillet af ufleksibelt gummi, der ej på samme måde passer til at blive bøjet og strækket. Gummi er egentligt ret svært at undvære.

Såfremt du igen støder på gasfjeder, kantlister, svampegummi, gummimåtter, gummiplader eller gummistropper, kunne du måske overveje, at et rimeligt betydeligt uddrag af de ting, som adskillige af os anvender dagligt, jo er fremproduceret af hårdt eller blødt gummi, skønt det nu ikke er mange, der indser at det er sådan. Det kan du nemlig være opmærksom på nu. Vi benytter sgu ting som gasfjeder, kantlister, gummimåtter, svampegummi, gummiplader og gummistropper i mange henseender.

Blandt gummis største fordele er desuden dets store praktiskhed. Gummi kan nemlig både laves hårdt + bøjeligt og kan derfor bruges til mange forskellige ting. Ting fremstillet af svampegummi er eksempelvis bløde, hvorfor de må laves af gummi, der er bøjeligt. Kantlister + gummiplader er imidlertid lavet af ufleksibelt gummi, der ikke på samme vis kan bøjes og strækkes. Det har moi først blevet opmærksom på som følge af min kærestes arbejde.