En kompetent fodboldefterskole er ik vanskelig at opstøve!

Nu er det snart en realitet, at min datter skal på fodboldefterskole. Vi ser alle frem til det, men jeg må alligevel indrømme, at det også bliver sørgeligt… Hun er det første lille pus, som ”rejser fra” familien, og vi skal aktivt vænne os til at hun ik længere er en del af vores hverdagspraksis! Det har i længere tid været hendes store ønske at komme på fodbold efterskole [www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold], af den årsag, at hun elsker fodbold. Hun tænker at kunne blive bedre ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun ligger inde med et håb om at spille fodbold proffessionelt… Vi har af den årsag alene valgt hendes efterskole ud fra det ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, der formåede at offerere meget efterskole fodbold… Efter mange timers google-søgning, & adskillige besøg på forsk. efterskoler, opstøvede vi en virkelig skarp fodboldefterskole.

Det mærkes som enormt mange år siden! Og nu er der pludseligt ik specielt mange timer til, at hun for et lille år flytter… Så vi alle har i grunden haft pænt med tid til at forlige os med realiteterne, men jeg syntes altså stadigvæk, at det kommer til at være trist ik´ at ha’ hende herhjemme! Men samtidig hermed er jeg jo absolut mega ekstatisk på hendes vegne, jeg er bare slet ikke i tvivl om, at hun får et super skønt ophold på fodbold efterskole! Jeg gik også selv på en fodbold efterskole, dengang jeg var femten år, & jeg havde et cool år..! Mit år på fodboldefterskole er så absolut et år, jeg hyppigt mindes. Så jeg forsøger at huske min datter på, at hun skal huske at værdsætte det, imens hun er der, fordi inden hun opdager det, er efterskoleåret gået… Jeg erindrer tydeligt, at jeg følte, at mit år gik meget stærkt. Jeg er stolt af, at hun tager sin fodbold alvorligt, så naturligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men samtidig skal hun huske at dyrke det kammeratslige også!