En efterskole Jylland starter jeg på til sommer

Jeg skal begynde på efterskole Jylland til efteråret, men jeg har endnu ej 100 procent besluttet mig for hvilken en, jeg gerne vil gå på. Jeg har nemlig ej besluttet, hvad for et fag som jeg allerhelst vil fordybe mig i. Jeg har masser af interesser, så som kunst, animation & IT foruden skuespil plus musik, af den grund at jeg er vild med kreativitet. Af den årsag vil det være oplagt at starte på en animation efterskole, musikefterskole, kunst efterskole, teaterefterskole el. IT efterskole. Dét, der er sikkert, er at en kreativ efterskole skal det være. Lige meget om jeg bestemmer mig for en IT efterskole, animation efterskole, kunst efterskole, musikefterskole el. teaterefterskole, vil jeg gerne have, at alle mennesker på efterskolen er kreative. Så har jeg nemlig muligheden for at lave noget kreativt efter de fundamentale lektioner, såfremt jeg skulle have lyst til det. Trods det at jeg stadig ej helt har bestemt mig ift., hvorvidt jeg skal gå på for eksempel en kunst efterskole, ser jeg allerede meget frem til det. Hele idéen med efterskole Jylland giver mig kuldegysninger, for jeg kan nærmest ej vente med, jeg kan komme af sted. Naturligvis ser jeg frem til at komme til at få udfordringer i de fag, jeg bestemmer mig for, men endnu mere glæder jeg mig til at lære en masse nye personer at kende & at få rigelige eventyr. Hvorom alting er skal det nok blive et uforglemmeligt år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>