Efterskolernes Dag er essentiel hvis du er en af de unge, som at der gerne vil på efterskole

Det var et lykketræf at jeg og mine forældre drog til Efterskolernes Dag , http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag, før jeg træf den endelige beslutning om valget af skole. Jeg var sikker på, hvaffor en efterskole det skulle være, da jeg returnerede fra Efterskolernes Dag. Jeg skiftede holdning på grund af Efterskolernes Dag. Jeg mente, hvordan folk der på efterskolen matchede mig mere, det var tydeligt.

Jeg vil råde dig til at beslutte hvilken der er den bedste efterskole og så søge plads. Forinden jeg fik tips om Efterskolernes Dag var jeg usikker på mit valg. På Efterskolernes Dag har skolerne åbent hus, så du kan komme ud at kigge. Du får nok at se til, men det bliver beroligende at komme afsted og se de efterskoler du har kig på og fornemme stemningen og tonen.

Efterskolernes Dag er begivenhed som er lidt anspændt. Mine forældre har ik nogen dyt, men vi fik lånt min farbrors Houndaiy, så det var muligt at opleve begge skolerne på samme dag. Dengang jeg så skole nr 2 på Efterskolernes Dag vidste jeg nu godt, at det var denne efterskole, jeg skulle udvælge mig.