Efterlad et mindeværdigt indtryk med et spejlbassin ud over det sædvanlige

Mulighederne var mange, da min virksomhed for nylig fik et splinternyt hovedsæde. Vi havde nemlig truffet et valg om at gå planken ud og investere i smukke omgivelser med nytænkende vandkunst både inde og udendørs. Af den årsag var det vigtigt for mit firma at hyre et firma, der ikke alene havde ekspertisen til at bygge et springvand. Dertil var det centralt for mit firma, at de designede fontæner, som originale i deres fremtoning.

Slutresultatet er sandt at sige pragtfuldt. Vores hovedsæde fremstår nu med en hall med et dekorativt spejlbassin, der er et slutresultat af kompetent vejledning samt en etableringsproces, der blev afsluttet præcist som aftalt. Spejbassinet er desuden bygget som en trappe, så bassinet går hele vejen op til sjette sal. Vi er kort fortalt blevet prydet med et beundringsværdigt spejlbassin, som der helt sikkert vil få utallige rosende ord fra vores gæster.

Lige uden for hovedindgangen er der ydermere blevet lavet enestående vandkunst efter alle kunstens regler. Det drejer sig om et interaktivt springvand, som tilpasser sig efter bevægelser i området. For at toppe kransekagen har vores vandtekniske leverandør i midten af springvandet indbygget en fontæne, som der passer perfekt til de enkle linjer i hovedsædets arkitektur. Af den årsag kan vi på det grundlag klart lægge et godt ord ind for vores leverandør, såfremt jeres firma lige som os planlægger at anskaffe vandkunst i en klasse for sig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>