Det virker rent ud sagt ganske fedt at arbejde som vikar Roskilde

Jeg ville helst have en pause, da jeg afsluttede 3.g, plus jeg vidste samtidig altså ej, hvad for noget jeg ville studere. Jeg fik den idé at prøve et friår, fordi jeg følte mig enormt træt af skolen. Jeg valgte i stedet for at opsøge et job, så jeg fik mulighed for at spare op til en uddannelse, for uheldigvis havde jeg ingen penge til at tage på verdensomrejse. Jeg skulle kun tjene en masse mønter, så jeg var faktisk ganske ligeglad med, hvilket beskæftigelse det var. Jeg overvejede egentlig at ringe til et vikarbureau, for trist nok blev jeg jo klar over, at det ikke sådan virkede så enkelt at finde en stilling og de ville heldigvis meget gerne hjælpe mig med at søge en stilling. Det viste sig egentlig at være en enormt god løsning, så jeg blev til vikar.

Som værende vikar Roskilde gives man på ingen tid en stilling, & man undgår, at man personligt behøver anvende tid på at skabe flere hundrede opslag. Virksomheden kreerer ens profil, & bagefter bliver folk i stand til at se ens styrker & svagheder, når de skal bruge en vikar Slagelse. Samtidig bliver man som vikar Roskilde udelukkende hyret i kort tid på én gang, samt det har den betydning, at man ikke på noget tidspunkt bliver i stand til at miste begejstringen for sit job. Det er nu nogle måneder siden, jeg blev ansat som vikar Slagelse, & jeg føler egentlig, at det er vildt festligt. Det er forhåbentligt ikke lige så vanskeligt af få arbejde, i det tilfælde at jeg en dag bliver klar over, hvad jeg har lyst til at uddanne mig til, da jeg har utallige kontakter i varierende virksomheder.