Det er vigtigt med nøjagtig aflæsning af varme til mit regnskab

Fornyelse af boligkvarterer foruden andre former for renovering indbefatter den bygning, jeg har min lejlighed i. Det involverer i sagens natur almindelige steder som badeværelse samt køkkenet foruden f.eks. forbedrede nedløbsrør. Dog forandres der ydermere meget når det gælder det energimæssige. Jeg har f.eks. fået en ny model af en energimåler i min lejlighed, og den gør det simplere i forhold til varmeregnskab & aflæsning. Min nye energimåler, jeg har fået derhjemme, er modellen: ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. Der findes en bred vifte af fordele okring modellen her. Denne rummer bemærkelsesværdig målepræcision, og den er lavet med flere opgaver for tilslutning. Typen er konstrueret med vidtstrakt kommunkation.

På udvalgte datoer er det påbudt mig at foretage en aflæsning af min nye måler. Eller det tror jeg egentlig bare selv, for således skulle jeg ved den tidligere model. Men selv er jeg ikke vidende, hvorvidt den nye model er så fancy, at mit energiselskab kan udføre en aflæsning af varme- og energiforbruget fra distance. Hvorom alting er, vil det være centralt med en aflæsning som foreskrevet. Eftersom at aflæsningen vil jeg benytte til mit personlige varmeregnskab, og desuden vil boligforeningen desuden benytte tallene, p.g.a. at revisoren laver et kollektivt regnskab for varme med udregninger af, hvad vi henholdsvis bliver nødt til at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Og særligt p.g.a. denne årsag er jeg vild med den nye model, idet jeg da har garanti for, at det var en aflæsning med virkelig overvældende præcision.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>