Den lækre kaffeautomat på jobbet

Koffein i kaffen hjælper mig med at forblive frisk, men jeg holder virkelig også af smagen i en god kop kaffe. Når jeg kommer på job, er det jeg starter med at gøre at spurte hen til kaffeautomaten og lave en kop kaffe. Vi har haft mange kaffeautomater i løbet af årene, men de har ikke alle sammen været ligeså gode som de andre. Jeg drikker to kopper, hver gang jeg er på arbejde, men imens jeg er hjemme, har jeg ikke tid til det. Jeg arbejder på et kontor, hvor jeg sidder ved computerskærmen hele dagen lang. Jeg er glad for arbejdet, alligevel når jeg tager hjem, så skal jeg hjem til mit andet arbejde – og det er nemlig mine børn. Jeg er bosat i et skønt hjem sammen med Søren og vores 3 smukke børn på hhv. tre, fem og ni år. Jeg elsker min familie virkelig højt, dog er det vanskeligt at klare både arbejde samt børnene. Ikke desto mindre sover jeg ikke ret meget om natten, for min søn på tre græder nok så meget, så jeg må stå op og så få ham til sove igen. Det gør, at jeg tit er døsig når jeg er på jobbet, men til mit held er der en kaffeautomat, som jeg ikke kan leve uden.

Arbejdets sidste nye kaffeautomat er den bedste af dem alle sammen, og hermed vil jeg så erkende, at en deliciøs kop kaffe altså kun kan komme af en god kaffeautomat ligesom den, vi bruger nu. Jeg tænker på at købe sådan en kaffeautomat, som vi har henne på arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>