Den bedste musikefterskole – en god musikefterskole afkaster nye erfaringer

Jeg kan anbefale den efterskole som jeg selv gik på, såfremt en af jer skal lede efter en god musikefterskole – skolen synes jeg har været den bedste musikefterskole, idet jeg lærte at spille musik, lære noder og lærte kære kombisser der også holder af musik og sang. Jeg har en temmelig musikalsk familie – far er trommeslager og mor er korsanger. Dengang da jeg tænkte på en skole efter 9. overvejede jeg helt sikkert, at jeg ville gå efter den bedste musikefterskole. Og selvom der ik var nogle af veninderne, som tog på musikefterskole, så var beslutningen det helt bedste for musikglade mig.

Tænker du også på, om du skal påbegynde en god musikefterskole? Det var landets bedste musikefterskole, musikalske mig tog et år på på, hvor alle elever fik udsigt til at have soloudnervisning. På min musikefterskole blev vi tilbudt undervisning i at spille efter noder og i at være god til prøver og musikkonkurrencer. Det kan overvejes at jeg vil stræbe efter blive prof. inden for musik. Min handlemuligheder er sørme styrket efter tiden på musikefterskole. En god musikefterskole kan gøre dette. De gange når min barndomsveninde & mig sammenholder vores efterskoleår, så mener vi begge, at musikefterskolen var bedre end Mettes sejlsportsefterskole.