Da jeg tog afsted på efterskole i 8 klasse var jeg lyksaglig.

Beklageligvis har vores søn ik’ haft det godt i sin skoleklasse..! Der har igennem længere tid været en ringe dynamik. Og uheldigvis været mobbeoffer… Det har bare været den mest forfærdelige periode i vores alle sammens liv… Jeg har været trist, og dét har han begribeligvis også været… Vi har i dag endelig indset en helt igennem fantastisk løsning på problemet… Vi har afgjort, at han tager på efterskole i 8 klasse. Det er om mindre end et år, så han ska’ ik’ holde vejret ret længe endnu… Vi er alle overdrevent begejstrede for denne beslutning! Egentlig var det vores afkom, der fandt frem til efterskole 8. klasse. Og vi støttede fuldt op om hans skønne forslag, da han præsenterede det for os, for snart femten måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt godt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej spor bekymret… Der er ingen tvivl om, at det bliver fantastisk for ham at gå på ny skole!

Vi har helt ærligt det luksus-problem, at vi ik’ kan bestemme, hvilken efterskole, vi skal vælge… Der er hundreder af efterskoler, og jeg har forsøgt at skabe mig et overblik, men jeg føler virkelig, at det er svært. Så jeg krydser fingre for, at i har tid til at bistå mig med at opstøve en mega god efterskole 8 klasse! Jeg er kun vidende om, at det i hvert fald ik er samtlige skoler, som kan tilbyde undervisning til en 8. Klasser, så glem ikke, at det altså ska være en efterskole 8. klasse! Ellers beder vi til at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, der offererer violinundervisning… Dét holder han af mere end noget andet, & det har hjulpet ham rigtig meget, de gange han har været grædefærdig… Af den grund er det et kriterium, at han kan fortsætte med at forbedre sig!