Brug for hjælp ved køb af dieseltank, håndpumpe eller benzinpumpe?

Dieseltank {http://cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx}

Du kunne sagtens finde dig 1 dieseltank, der matcher dine behov, hvis du rekvirerer den fra ny. Dieseltanke kan fås i både stål og plast og i mange størrelser og farver. Tænk endelig over at finde en dieseltank i plast. Den er let og dermed lettere at flytte . Den ruster ikke, og så opstår der ikke så meget kondens i tanken.

Håndpumpe {http://cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx}

Har du for en håndpumpe til petroleum, smørreolie, diesel mm. Du kan bl. andet finde pumper, der matcher til olie, kølervæske, benzin, diesel og smøreolie. De kommer med og uden slange, og giver forskellige liter i minuttet. De kan også opstøves, så de passer til diverse størrelser tromler.. Hvis du er ikke ved, hvilken håndpumpe, du har brug for, så kontakt en god forhandler. Er det dét, du har brug for, kan du feks skaffe en håndpumpe, som kan fastsættes direkte på tønden. Du kan også bruge en håndpumpe, til når du overfører benzin på din båd og gerne vil undgå at løfte på 20 liters dunke og undgå at hælde en ekstra liter ud over det hele, fordi du ikke når at registrere, at tanken er fud. Du slipper desuden for gnister og el, med en håndpumpe. Når jeg står med brændstof skal jeg helt sikkert ikke have noget at gøre med dét!

Brug for en ny benzinpumpe {http://cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81} til din bil?

En benzinpumpe sidder i din bil, og den benytter du til at optanke bilen. Skal du købe en ny benzinpumpe, kan du finde dem i utallige varianter inklusive en universalmodel. Hvad skal man have en ny benzimpumpe for, tænker du måske. Ser du, benzinpumpen giver for eksempel din dyt mange hestekræfter. Ja, det er jo ikke så dumt. Køber du online, er der i øvrigt gryn at betale mindre.