Boliger til leje: Flytte til lejebolig Nordsjælland/lejebolig Hillerød fra lejebolig Ørestad/lejebolig København S

I ved måske, at kommende mor her er gravid. Og det har startet tanker vedrørende den nuværende lejebolig Ørestad som snart er for bette til os 3. Med de knapt 90 kvadratmeter er den jo ik’ så beskeden.Vores lejebolig København S er bare bestående af et bitte soveværelse kombineret med en imponerende daglig stue i åben forbindelse med køkken-alrummet. Den indretning giver ikk’ anledning til at kunne lave et værelse til babyen i vores lejebolig Ørestad hvor vi kan lukke døren til.

Mig & ham den høje gør efter boliger til leje. Især ser vi efter lejebolig Nordsjælland/lejebolig Hillerød. Her bor vores hjælpsomme mødre. Gravide mig & ham den høje gør efter boliger til leje. Blandt andet ser jeg og min kæreste efter lejebolig Nordsjælland/lejebolig Hillerød, hvor alle forældrepar bor tæt på. Det er vældigt fermt, såfremt Bente eller Dyveke lige kunne tage forbi for at hjælpe med babypasning. Boliger til leje fylder derfor de kommende aftener og weekender pga fremtidsdrømmen om at fraflytte vores lejebolig København S og flytte i lejebolig Nordsjælland

Jeg og Michael er rigtig begejstrede for den nye lejebolig Ørestad. Det er i bund og grund kun den store stue samt evt dens beliggenhed for lejebolig København S som driller jeg og kæresten nu hvor vi snart bliver forældre. Generelt er vi begejstrede for at bo til leje, og det er derfor igen boliger til leje kæresten og jeg tager udgangspunkt i når vi besøger den foretrukne boligmægler. Boliger til leje er bare enormt uden store forpligtelser i sammenligning med ejerboligmarkedet. Så vores lejebolig København S bli’r skiftet til en treværelses lejebolig Nordsjælland med værelse til lillefisen.