Blæsemiddel, glasblæsekabine og slyngrensning er knokler med

Virksomheden hvor storebror er blevet ansat slider med brug af glasblæsekabine {http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-glasblasning}, salg af blæsemiddel {http://katalog.prebenz.dk/blasning} og slyngrensning {http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning}. Kender du til det? Jo, jeg kender ikk meget til glasblæsekabine, slyngrensning og blæsemiddel, men nu har jeg begået en kende undersøgelse, fordi jeg så kan snakke en smule med og sætte mig ind i, det arbejde han gør.

Slyngrensning kan bruges til blandt andet at skylle større emner på op til 1.5-2 meter i diameter. Et specifikt anlæg praktiserer denne slyngrensning, hvor det aktuelle produkt hænges op. Sådan nogle stålkugler bli’r ved slyngrensning kylet mod produktet, som dermed bliver skuret og renset. Jeg ved ikk, hvilke emner det er praktisk at give en omgang med slyngrensning, så den del må jeg forhøre mig om.

En glasblæsekabine kan håndværkeren blandt andet bruge til at glasblæse topstykket og man opnår en glimtende effekt med en glasblæsekabine, end mens han anvender sandblæsning. En smart glasblæsekabine kan så vidt jeg ved i samme moment bruges til at slibe knive, men hvordan den virker, tjo den detalje aner jeg ikk.

Blæsemiddel benyttes gerne til arbejde med diverse overflader – blandt andet i glasblæsekabine eller ved slyngrensning. Til blæsemiddel bruger min broder blandt andet stålshot, plastgranulat, glasperler eller jerngrit. Det er nok glasperler virksomheden gør brug af som blæsemiddel i sådan en glasblæsekabine.