Betydeligt med sikkerhedsnet på en havetrampolin

Jeg købte her forleden dag en havetrampolin, som var til min datter, af den årsag at det var hendes fødselsdag. Hun går til gymnastik og har længe godt kunnet tænke sig en stor havetrampolin, og pga. at hun plagede mig så meget, anskaffede jeg den til hende. Jeg vil gøre næsten alting for at glæde hende.

Et væld af varierende trampoliner fandtes der, men jeg anskaffede den største størrelse havetrampolin, forretningen havde, således at min datter kan springe på den. Den trampolin, som jeg valgte, koster virkelig meget, men jeg har sparet op til hendes fødselsdagsgave i noget tid, og som følge deraf havde jeg råd til trampolinen. Det kostede dog mere at kunne få en havetrampolin, som var udstyret med sikkerhedsnet på, men det gjorde jeg da gerne, så min datter ej kommer til at falde af og slå sig. Det er ansvarsløst at erhverve trampoliner, som ej indehaver net, til særligt små børn, synes jeg. Min datter er yderst begejstret over sin nye trampolin. Hun hopper foruden øver spring på den hver dag. Hun har yderligere haft masser af veninder på besøg, som har hoppet på den, og min datter og hendes venner har det virkelig sjovt sammen, idet de hopper. Jeg synes helt klart, at trampolinen er det hele værd, så jeg kan godt rekommandere en trampolin til andre mødre samt fædre, hvis børn ønsker sig en trampolin.