At eje bil betyder ikke udelukkende udgifter til vægtafgift – der forekommer endvidere reparation af forrude

Folk er godt klar over, at det er omkostningsfuldt at være ejer af egen dyt. Der må jo ej alene betales penge for bilens benzinforbrug, som bør genoptankes engang imellem – der er jo ydermere udgiftsposter som blandt andet miljøafgift.

Sådanne udgiftsposter kan man forudse, men der forekommer også en mængde ”uforudsete udgiftsposter”, der uden problemer kan ødelægge en bilejers budget! Det er nemlig ikke bagatellignende summer, som skal betales. Til sådanne omkostninger klassificeres affærer såsom bl.a. reparation af stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, , der tit medfører udskiftning af bilruder - http://autoruder.dk/udskiftning-af-bilruder/, . Det vil sige, at glasset som følge reparation af stenslag faktisk skal bortskæres fuldkomment og substitueres med noget nyt!

Udskiftning af bilruder i forbindelse med eksempelvis reparation af forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, eller reparation af stenslag, konstituerer en ærgerlig omkostning, der ej kan forhindres. Oftest er det nemlig ikke ejeren af bilens fejl, at forrudeglasset ramponeres af f.eks. et stenslag. Skaden kan jo faktisk forårsages af for eksempel en uanseelig småsten, der oprinder fra bilen foran. Lige præcis af denne ræson forsøger et stort antal bilførere for så vidt muligt at omgå at køre bagom en lastbil. Langt de fleste vil jo nemlig helst undgå at blive nødsaget til at betale omkostningerne til en reparation af stenslag.