Af sted på højskole næste år – dermed er valget mellem højskole kunst og højskole musik

Undertegnede slutter gymnasiet i maj og påtænker til efteråret at tage på højskoleophold på en rigtig god højskole. journalist plus højskole kunst fascinerer ret meget, og på den baggrund påtænker jeg hvorvidt det vil være en af de veje lille jeg bør gå i, på dét tidspunkt, hvor jeg må finde ud af, fremadrettede fag, på det tidspunkt hvor jeg vil studere videre. Desuden er musiker-jeg meget lykkelig for at fremføre musik – også højskole musik som er godt til samspil plus fællessang. Jeg har en veninde valgte at tage på et styks dedikeret højskole musik-tema, men nu er det således at jeg foretrækker at tage på et højskoleopholdmed mulighed velassorterede retninger og fag du kan gå på. Mon I kender denne type højskole? Journalistik eller højskole musik-linje, som I kan anbefale?

Storebror søger undertegnede ikke råd af, på trods af at manden fra september-december har været afsted på højskole. Sport er Lars’ store interesse, så det var klart nok en højskole sport-linje drengen valgte, da han besluttede sig for en højskole. Journalist skal han sandelig ikke være, så skidt som han staver hehe. Storebroder er ganske enkelt ik’ til højskole kunst eller højskole journalistik.

Et andet spørgsmål erniveauet på sådan en højskole. Journalistik kan jo være forskelligt, alt efter hvorvidt eleverne er 21 som jeg eller måske i stedet er 34 og mangler noget konkret erfaring oven i en bachelor i kommunikation. Puha jeg regner nu med at jeg ikke spilder min tid på en højskole. Kunst er lille jeg også lidt spændt på. Hvorvidt højskole kunst kun tilbyder en kedelig gennemgang eller om jeg vil komme til at blive udfordret og selv kan afprøve egne muligheder af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om om jeg har evner.

Her for tiden internetsøger undertegnede i hvert fald løs på en masse om højskole journalist, højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport springer jeg så bare over fnis. Desuden kommer ”højskole musik” endvidere lige med så jeg kan overveje, hvorvidt jeg kan score mig et højskoleophold, hvor jeg også kan slappe af med sang samt samspil og en slags højskole musik. Det må jeg kunne finde.

Npr jeg internetsøger på søgeord som højskole kunst og højskole journalist ser jeg to-tre interessante skoler her tæt på Give, uden at det ligger alt for for på mine forældre. Nok er jeg til højskole kunst og højskole musik og nærvær med andre mennesker, men mine musikerforældre må altså gerne være lidt væk fra det nærtstående højskoleophold. Dermed må min mor og far invitere sig selv fobi til aftener med koncerter eller udstillinger hvor de kan beundre afkommets højskole kunst og højskole musik Det er jo sket tidligere at tosserne går forbi uanmeldt på min skole.